Juhlavuosi kääntyy joulun odotukseen


Vakuutuskassan satavuotiset alkavat olla lopuillaan. Kuluvan vuoden aikana olemme juhlineet kanssanne satavuotista historiaamme monin tavoin.

Helmikuussa Vapriikissa oli kaikille jäsenillemme ilmainen museopäivä. Siellä vakuutuskassalla oli myös oma osasto, jossa esittelimme historiaamme, menneitä ja nykyisiä etujamme. Myös yhteistyökumppaneitamme oli näyttäytymässä toiminnan muodossa, osastollamme pääsi rentoutumaan hetken hierottavana ja tarkistamaan silmänpaineet. Tilassa kuului myös massiivisia jysähdyksiä, kun saimme oikein olan takaa ja voimalla lyödä kukin itsellemme Juhlarahan.


Toukokuussa ja elokuussa meillä oli luennot hyvinvoinnista, siitä kuinka voimme itse vaikuttaa omaan hyvinvointiimme joka päivä. Sampsa Puttonen Tampereen yliopistolta herätteli meitä aiheisiin teoreettisen tutkimustiedon ja ihan arkijärjen kautta. Tilaisuuksiin oli vapaa pääsy, ja luennot myös striimattiin. Striimaukset olivat nettisivuillamme nähtävissä parin kuukauden ajan. Aiheet ilmeisesti osuivat ajan hermon, kun näihin kaipailtiin heti tuoreeltaan jatkojakin. Katsotaan, olisiko tällaista mahdollista toteuttaa jossain muodossa tulevaisuudessakin.

Lokakuun alkupuolella vietimme Juhlaa Raatihuoneella ja Tuulensuun Palatsissa yhdessä reilun kahdensadan vakuutetun kanssa! Ilta oli juhlava, mutta samalla upea, rento, hauska ja ruoka oli todella hyvää. Juhlassa julkistimme vakuutuskassan satavuotishistoriikin. Pölyttyvien kirjapinojen ja tuntitolkulla kestävien puheiden sijaan olimme valinneet esitystavaksi piirrosvideon. Piirrosvideo kertoo napakasti ja elävästi ydinkohdat syntymisestämme tähän päivään. 
Juhla oli kokonaisuutena niin upea että siitä riittää ilolla muisteltavaa lähes seuraaviin satasiin. Vieraat tekevät juhlan – te teitte meidän juhlastamme ikimuistoisen, olitte mukana päivän teeman mukaisesti ihan satana! Kiitos!

Marraskuun ekana iltana oli aika päättää juhlavuoden järjestetyt ohjelmat StandUp- keikkaan Yo-talolla, jonne vakuutetuilla oli myös vapaa pääsy. Ei muuten mennyt kauaa, kun nämäkin paikat täyttyivät nettisivuillamme olleen ilmoittelun perustella. Esiintyjät olivat mainiot ja tilaisuus soljui naureskellen alusta loppuun.

Ihan kaikkia juhlavuoden lahjoja emme ole vielä 
jakaneet. Vakuutuskassa on ollut koko vuoden joulupukin apurina ja kassan ”lahjasatanen” on käytettävissä vielä joulukuun loppuun. Etuuksien korvauskiintiö on tänä vuonna 600 euron sijaan 700 euroa. Muistathan, että ”lahjasatanen” koskee tämän vuoden, 2023, aikana syntyneitä kustannuksia.


Juhlavuoden ohjelmanumerot ovat lopuillaan, mutta ”ohjelmaa” meillä täällä toimistolla kyllä riittää. Vuoden loppu on vilkasta aikaa korvauskäsittelyssä ja tuo ulko-ovikin käy näin loppuvuodesta hieman tiheämpään kuin muulloin. Hyvä niin. Korvauskäsittelyn lisäksi valmistelemme tohinalla järjestelmämuutoksia, ohjeita ja tiedotteita ensi vuonna voimaantuleviin uudenlaisiin etuuksiin.

Ihanaa juhlavuoden loppua toivottelee

Virpi kassasta

P.S. Mikäli sinulla on kuvia vakuutuskassamme tänä vuonna järjestämistämme tilaisuuksista, otamme niitä ilolla vastaan. Yksittäiset kuvat voit toimittaa vakuutuskassan sähköpostiin vakuutuskassa@tampere.fi. Isommissa lähetyksissä ota ensin yhteyttä meihin.Aikaisemmat blogit