UUTTA LUVASSA

Vuosilomien jälkeen on aika istahtaa hetki ja päivittää kassan loppuvuoden suunnitelmat. Mitä projekteja meillä on sen tärkeimmän, etuustyön, lisäksi menossa ja missä vaiheessa ne etenevät.

Kassamme henkilöstö on yhdessä hallituksemme kanssa työstänyt kassan sääntömuutoksia, profiloitumista, erilaisia sisäisiin prosesseihin ja organisaatioon liittyviä tehtäviä sekä tietenkin juhlavuotemme tapahtumia. Juhlavuoden tapahtumista tiedotamme nettisivuillamme, sähköpostein, tekstiviestein ja osakkaittemme kautta. Järjestämme syyskuussa toisen hyvinvointiluennon, tällä kertaa Laikussa, lokakuussa on tulossa 100-vuotisjuhla ja vielä marraskuun alussa järjestämme päätöstapahtuman. Ja tietenkin koko tämän juhlavuoden ajan on voimassa 100 euron korotus lisäetuuskiintiöön ihan jokaiselle vakuutetullemme.

Merkittävimpänä asiana vakuutettujemme kannalta näen meidän tulevat sääntömuutoksemme. Olemme valmistelleet useiden uusien etuuksien lisäämistä korvauksiimme. Mukana on nyt jotain aivan uudentyyppistä koko vakuutuskassamaailmassa. Olemme jälleen uranuurtajia ja tien näyttäjiä muille vakuutuskassoille. Uudentyyppisten etuuksien valmistelu on toki aikaa vievää ja välillä turhauttavaakin, kun keskusteluja hyväksymismahdollisuuksista ja sääntöjen kirjoittamisasuista käydään usean eri tahon kanssa. Finanssivalvonnan rooli ja yhteistyö heidän kanssaan on avainasemassa periaatteellisten kysymysten ratkaisuissa. Joskus uusia etuuksia joudutaan valmistelemaan ja hiomaan jopa vuosien ajan – nyt olemme saamassa yhden ison voiton pitkäkestoisen valmistelun jälkeen.

Odotan innokkaana tulevaa syksyä ja sitä, että pääsemme varmastikin jo muutaman viikon päästä esittelemään teille uusia lisäyksiä sääntöihimme. Innokkuuttani lisää tulevat tapahtumamme sekä profiloitumistyöstä varmasti saatavat hyvät ideat mm. tiedottamisemme uudistamiseen. Toivon myös kohtaavani mahdollisimman monta vakuutuskassalaista tapahtumissamme syksyn aikana. Pimeneviin iltoihin on paljon hyvää luvassa.

Näkymisiin 😊

Virpi kassastaAikaisemmat blogit