Ylimääräinen kassankokous 31.8.2022

18.8.2022

KUTSU TAMPEREEN KAUPUNKIKONSERNIN VAKUUTUSKASSAN YLIMÄÄRÄISEEN KASSANKOKOUKSEEN

 Aika               keskiviikko 31.8.2022  klo 16.30

 Paikka:          Pantin talon auditorio, Puutarhakatu 11 Tampere

 Vakuutuskassan hallitus kutsuu kassan jäsenet Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassan ylimääräiseen kassankokoukseen. Kokouksessa käsitellään Finnpark Oy:n uusien tytäryhtiöiden Finnpark Kiinteistö Management Oy:n ja Finnpark Pysäköinti Oy:n liittyminen vakuutuskassaan sekä hallituksen sääntömuutosesitys. Sääntömuutosesitys on tehty uuden eläkesäätiö- ja eläkekassalain ja uuden vakuutuskassalain edellytysten vuoksi ja siinä on huomioitu myös hyvinvointialueiden vaikutus vakuutuskassan jäsenmäärään. Sääntöihin ei esitetä muutoksia jäsenten lisäetuuksien osalta.

Ylimääräinen kassankokous kutsutaan koolle hallituksen sääntömuutosesityksen käsittelyn ja vahvistamisen vuoksi. Uudet säännöt on tarkoitus saattaa voimaan ennen syksyn varsinaista kassankokousta. Marraskuussa pidettävässä varsinaisessa kassankokouksessa käsitellään syyskokoukselle säännöissä määrätyt asiat ja muut esitykset, joita ovat mm. hallituksen henkilövalinnat, palkkioiden määräämiset, kassan taloudellinen tilanne ja muut ajankohtaiset asiat.

Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon. Osallistumisesta tulee ilmoittaa vakuutuskassaan sähköpostilla tai puhelimitse viimeistään perjantaina 26.8.2022 klo 15 mennessä.