100 vuotiaan kassan kunniaksi osittain korvattavien etuuksien maksimikorvaukseen lisätään tänä vuonna 100 euron synttärilahja.

 Maksimikorvaus on siis tänä vuonna 700 euroa!

Voit tarkistaa ryhmään kuuluvat etuudet täältä

Vakuutuskassan logon tarina Minkälainen kuva sinulle tulee mieleen nimestä Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa? Meille tuli mieleen Tampereen punatiilinen kaupunkimaisema silhuetteineen sekä Tampereen useat vehreät puistot. Ja tietenkin Hämeensilta. Silta yhdistää kassaan kuuluvat monet työnantajat työntekijöineen. Mikä muu kuin suojatie kuvastaisi turvallista kulkua, ja sitähän vakuutuskassa vakuutetuilleen tarjoaa. Kosken kuohuissa näkyy ehkä myös raitiotiekiskoilla kulkeva ratikka? Ajan hengessä kulkee myös 100-vuotias ikinuori Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa.

Kuvia juhlavuoden avauksesta Museokeskus Vapriikissa 1.2.2023.

Vakuutuskassa (ent. sairauskassa) on vuosien ajan korvannut mm. hammashoitoa ja silmälaseja. Kurkkaa viereisistä linkeistä miten  nämä hoidot ja tuotteet  ovat muuttuneet vuosien varrella.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.