Jäsenedut laajenevat 1.1.2021 alkaen

25.11.2020

Jäsenedut laajenevat 1.1.2021 alkaen

Vakuutuskassan kassankokous päätti jäsenille edullisista sääntömuutoksista 24.11.2020. Kokouksessa oli esillä kaksi sääntömuutosesitystä, joista vakuutuskassan hallituksen esitys hyväksyttiin, jäsenten tekemä esitys kalevalaisen jäsenkorjauksen korvaamisesta ei sen sijaan saanut kannatusta eikä tullut hyväksytyksi sääntöihin. Kassankokouksessa valittiin tilintarkastusyhteisö vuodelle 2021 ja osakkaan varajäsen hallitukseen sekä päätettiin hallituksen ja tilintarkastajien palkkioista.

Kassankokouksen päätös lisää etuja seuraavasti

-   osittain korvattavien lisäetuuksien vuosittainen enimmäismäärä nousee 500 eurosta 600 euroon vuodesta 2021 alkaen

-    jalkahoito korvataan kaikkien Valviran terveydenhuollon ammattirekisteriin merkittyjen henkilöiden antamana (voit itse tarkistaa hoidon antajan rekisteröintitiedot osoitteesta https://julkiterhikki.valvira.fi)

uusina etuuksina vuosikiintiöstä korvattaviin tulevat

-    psykologin vastaanottokäyntipalkkio

-     naprapaattinen, kiropraktinen ja osteopaattinen hoito

-     punkki- eli puutiaisaivotulehdus-, hepatiitti- ja pneumokokkirokote

Psykologin vastaanottokäynnin, naprapaattisen, kiropraktisen ja osteopaattisen hoidon käyntien korvaamiseksi et tarvitse lähetettä. Korvaus suoritetaan ammattihenkilön antamana ja maksetun kustannuksen perusteella käynneistä, jotka tapahtuvat aikaisintaan 1.1.2021. Muistathan pyytää sellaisen kuitin, josta näkyy sinun etu- ja sukunimesi, hoidon antajan tiedot, käyntipäivä, käynnin aihe ja käyntikustannus.

Kassankokouksen päätökset sääntömuutoksista tulevat voimaan 1.1.2021 alkaen ja koskevat 1.1.2021 alkaen tehtyjä käyntejä, mikäli Finanssivalvonta hyväksyy sääntömuutokset.