Kassankokous pidettiin 10.10.2023: tulossa uusia etuuksia!

11.10.2023

Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassan kassankokous pidettiin tiistaina 10.10.2023 Pantin talon auditoriossa.

Kokouksessa päätettiin hallituksen puheenjohtajan ja muiden jäsenten sekä tilintarkastajien palkkiot, valittiin tilintarkastaja sekä hyväksyttiin yksimielisesti vakuutuskassan hallituksen sääntömuutosesitys. Uudistuneet säännöt tulevat voimaan 1.1.2024, mikäli Finanssivalvonta hyväksyy sääntömuutokset.

Muutosten myötä vakuutetuille tulee uusia lisäetuuksia osittain korvattavien etuuksien valikoimaan: voimakkuuksilla olevat aurinkolasit, influenssa- ja vyöruusurokote, ravitsemusterapia, unihäiriöiden hoito sekä personal trainer-palvelu. Näistä etuuksista unihäiriöiden hoito ja personal trainer-palvelu ovat aivan uudenlaisia etuuksia koko kassamaailmassa ja vakuutuskassamme on ensimmäinen kassa, joka ottaa kokeiluluontoisesti ko. palvelut mukaan lisäetuusvalikoimaan vuoden 2024 ajaksi.

Uusien etuuksien lisäksi huomattavana parannuksena uusissa säännöissä voidaan pitää sitä, että palkattoman poissaolon aika, joka vaikuttaa etuuksien korvattavuuteen pitenee kolmesta päivästä 14 päivään. Säännöissä on myös nimimuutoksia osakasluettelossa, tarkennuksia sääntöpykälissä ja muutoksia pykälien numeroinnissa.

Muuttuvat sääntöpykälät ovat nähtävissä sääntömuutosesityksessä.Tiedotamme nettisivuillamme, kun Finanssivalvonta on vahvistanut kassan uudet säännöt.

Kassankokouksen pöytäkirja tulee nähtäville välilehdelle Näin vaikutat,  kun pöytäkirja on tarkastettu.